MyOlive Yükleniyor...

MyOlive Logo

Sertifikalarımız

Kalite ve güvenilirliğimizin kanıtı

MyOlive Marka Tescil Belgesi
MyOlive Marka Tescil Belgesi

Organik Sertifikası

Zeytinlerimiz tamamen organik yöntemlerle yetiştirilmektedir. Hiçbir kimyasal gübre veya pestisit kullanılmamaktadır.

Geçerlilik: 2025-2026

Soğuk Sıkım Sertifikası

Zeytinyağımız 27°C'nin altında soğuk sıkım yöntemiyle üretilmektedir. Bu sayede tüm besin değerleri korunmaktadır.

Geçerlilik: Sürekli

Kalite Sertifikası

Üretim sürecimizin her aşaması uluslararası kalite standartlarına uygun olarak gerçekleştirilmektedir.

Geçerlilik: 2025-2026

Gıda Güvenliği

HACCP ve ISO 22000 gıda güvenliği standartlarına uygun üretim yapılmaktadır.

Geçerlilik: 2025-2026

Kalite Standartlarımız

Üretim Standartları

  • Organik tarım yöntemleri
  • Soğuk sıkım işlemi (27°C altında)
  • Hijyenik üretim koşulları
  • Kalite kontrol süreçleri

Güvenlik Standartları

  • HACCP uygulaması
  • ISO 22000 sertifikası
  • Düzenli denetimler
  • Güvenli paketleme

Sertifikasyon Sürecimiz

1
Başvuru

Sertifikasyon kurumuna başvuru yapılması

2
Denetim

Uzman denetçiler tarafından inceleme

3
Onay

Standartlara uygunluk onayı

4
Sertifika

Sertifika verilmesi ve yayınlanması

Kalitemize Güvenin

Sertifikalarımızla kanıtlanmış kalitemizi deneyimleyin.